ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує новий рок-фестиваль

|

24-25 вересня Львів житиме новою рок-музикою. Саме в ці дні в клубі «Далі» відбудеться дебют фестивалю «ROCK.LVIV». До участі в першій серії фесту запрошено понад 20 львівських гуртів, які активно концертують і не дають занепасти роковій культурі нашого міста. Наразі передбачено виступи лише львівських гуртів, але з кожним наступним фестивалем «ROCK.LVIV» організатори обіцяють запрошувати більше цікавих гуртів з інших міст України.

Тож в суботу, 24 вересня, рок-меломанів своєю музикою тішитимуть команди: «АННА», «Верховна Зрада», «Полинове Поле», «Lamia Culta», «Disarm», «Лоботомія», «Хвора», «Green Silence», «Black Jack», «Rosa Marena» та «De?Сенс».

Наступного дня, у неділю, виступатимуть такі групи, як «Ніагара», «Інкунабула», «Оратанія», «ASSA», «Beetlejuice», «Vanilla Sky», «Абу Касимові Капці», «LooZer», «Трейсер» та спеціально запрошені гості, хедлайнери фестивалю – гурт «Мертвий Півень». Батьки львівського року погодилися взяти участь в першому фестивалі, щоб підтримати фестивальну ідею і благословити «ROCK.LVIV» у далеке плавання.

Початок дійства о 17 годині. Вартість квитків – 7 гривень, повідомляє сайт rock.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *