ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник звинувачує Сендака в контраверсійності та невизначеності

|

Невизначеною та контраверсійною назвав поведінку голови Львівської обласної ради щодо партійного осередку НСНУ його лідер Петро Олійник. Він сьоогдні під час прес-конференції зачитав заяву, у якій заявив, що “на Львівщині також дуже чітко прослідковуються кроки деструктивних сил, метою яких є дестабілізувати ситуацію в регіоні”.

“У продовження популістських заяв Юлії Тимошенко, перехід її соратників в опозицію до Президента України, з партії вийшов голова обласної ради Михайло Сендак” – зазначено у заяві. За словами Петра Олійника, заяву про вихід Сендака йому передали учора і в ній нічого крім формулювання “за власним бажанням” немає. З іншого боку, П.Олійник зазначив, що від самого початку перебування в НСНУ М.Сендак ставив під сумнів свою приналежність до партії та ігнорував засідання Президії, до якої його обрали.

Ще Петро Олійник звинуватив М.Сендака у тім, що той “замість консолідації, відвернувся від Президента України, вибравши шлях полеміки, а не толерантної дикусії.” Він припускає, що після цього з’являться інші заяви, щодо розширення повноважень голови облради, вимоги звітувань, що “спричиняє протистояння двох органів влади і не сприяє консолідації суспільства”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *