ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перебуває делегація з Сянока

|

Делегація з польського міста Сянока прибула до Львова в рамках українсько-польського проекту “Суспільно-економічний розвиток на базі культурної спадщини. Сяноцький Парк культурної спадщини”, який Львівська міська рада реалізовує спільно з урядом міста Сянока (Республіка Польща) за програмою прикордонної співпраці Карпатського Єврорегіону, повідомляє прес-служба міської ради.

Сьогодні відбудеться зустріч офіційної польської делегації з представниками Львівської міської ради, установ культури та туризму м.Львова. Тема зустрічі „Можливості суспільно-господарського розвитку на базі культурної спадщини”.

Співпраця Львова та Сяноком розпочалася ще у 2003 році, коли реалізувався спільний україно-польський проект «Зелене місто для розвитку туризму та рекреації». Партнером Сянока в цьому проекті виступив Регіональний ландшафтний парк «Знесіння». У 2004 році розпочався Міжнародний україно-польсько-австрійський проект «Опрацювання стратегії збалансованого використання зелених зон і парків м.Львова” за участю міст Відня, Санока та Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *