ОСТАННІ НОВИНИ

Сало сумнівається в автентичності “плівок Федоришина”

|

Екс-начальник Управління МВС України у Львівській області Олег Сало у коментарі Західній інформаційній корпорації поставив під сумнів автентичність записів, які оприлюднив у Львові Богдан Федоришин.

«Я маю досвід оперативної роботи, зокрема з різними доказами. При сьогоднішній техніці абсолютно не складно змонтувати будь-яку розмову, яка буде схожою на справжню. На основі того, що мені розповіли про ці записи, я можу сказати одне: їх автентичність викликає серйозний сумнів», — зазначив Олег Сало.

4 липня 2005 року Богдан Федоришин, який є членом обласного осередку партії «Батьківщина», оприлюднив аудіозаписи, які, як він вважає, свідчать про корупцію серед вищого керівництва Львівської області.

У цих записах фігурували прізвища екс-голів ЛОДА Степана Сенчука, Олександра Сендеги, нинішнього голови ОДА Петра Олійника, екс-начальника УМВСУ у Львівській області Богдана Шкаради і кількох екс-високопосадовців. Однак, хто саме веде ці розмови, пан Федоришин відмовився сказати, зазначивши, що зробить це під час наступних прес-конференцій.

12 вересня на черговій прес-конференції він заявив ініціатором «дивану» був екс-керівник УМВС України у Львівській області Олег Сало, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *