ОСТАННІ НОВИНИ

Підготовка відомчих об`єктів до опалювального сезону незадовільна

|

Підготовка відомствами своїх об`єктів до опалювального сезону 2005-2006 року є незадовільною і такою, що може призвести до надзвичайної ситуації у Львові. Таким є рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, чергове засідання якого пройшло минулої п’ятниці. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

Відтак виконком скерував відповідне звернення до Львівської облдержадміністрації та Міністерства оборони України з проханням втрутитись у ситуацію із вирішенням питань підготовки відомчих об’єктів до опалювального сезону 2005 – 2006 років.

Зокрема на засіданні виконавчого комітету йшлося про технічну підготовку об`єктів теплозабезпечення (котелень, центральних теплових пунктів і тепломереж) та стан розрахунків споживачів за теплову енергію в попередні періоди, а також розрахунки теплопостачальних підприємств за енергоносії (природний газ, електроенергію).

Особливу увагу було зосереджено на стані підготовки житлових будинків та об`єктів теплозабезпечення, котрі знаходяться на балансі відомств і в першу чергу стану розрахунків за спожиту теплову енергію. На засідання виконкому було запрошено та заслухано керівників відомств, які на сьогодні не вирішили питання розрахунків перед теплопостачальними підприємствами, а саме: керівника КЕВ м.Львова (квартирно-експлуатаційного відділу), заборгованість по будинкоуправліннях №№ 1, 2, 3, 4 якого становить 3498,3 тисяч гривень, керівника ДП ЖКК Халака С.І.- заборгованість 69,4 тисяч гривень, керівника ЛКП “Рембуд” Ковальчука – заборгованість – 98,2 тисяч гривень.

Загалом же підготовка міського господарства до опалювального сезону 2005 – 2006 року є керованою та такою, що забезпечить технічну готовність до початку сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *