ОСТАННІ НОВИНИ

Алєксандра Марініна чекала на приїзд до Львова цілий рік

|

«Організатори Форуму видавців запропонували мені приїхати до Львова ще минулого року, однак запрошення надійшло занадто пізно – я уже збиралася у відпустку. Зате ще відтоді знала, що цьогоріч буду у Львові і чекала цього приїзду»,—повідомила сьогодні під час прес-конференції відома російська письменниця, авторка детективів Алєксандра Марініна.

Вона повідомила, що чутки про її небажання їхати до Львова викликані не самим містом, а спогадами дитинства. «А, власне, про Львів я згадую з ніжністю»,—зазначила письменниця.

Марініна відмовилися коментувати політичні події в Україні, натомість охочеговорила про свій гардероб, стиль одягу та про те, як до неї приходять нові ідеї, повідомляє ЗІК.

«Я не слідкую за модою, мій стиль – це, передусім, зручність,—розповідала вона. – Що ж стосується того, коли до мене приходять нові ідеї, то, здебільшого, вони з’являються у процесі ходьби і приговорювання думок вголос. Ніколи не пишу у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Вважаю це ознакою неповаги людини до себе і топтанням власної особистості. А стан щастя можу організувати для себе за дві хвилини, просто згадавши про те, що у мене є руки, ноги, що я добре бачу і маю чоловіка… Цього достатньо, щоб бути щасливим».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *