ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення суду стосовно НПК "Галичина" є фіктивним - Зварич

|

В.о. міністра юстиції Роман Зварич заявляє, що рішення Придніпровського районного суду міста Черкас, яким заборонялося вчиняти будь-які дії щодо НПК „Галичина” є фіктивним. Про це він заявив на прес-конференції у четвер, повідомляє кореспондент «proUA».

Зварич зазначив, що не дивлячись на те, що на судовому рішенні є печатка і підпис судді, «судового засідання з цього питання ніколи не було, а сам суддя на той день перебував на лікарняному».

Зварич повідомив, що ще у липні звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу з цього приводу і провести досудове розслідування, „яким чином могло бути винесене фіктивне судове рішення на користь реєстратора НПК „Галичина”. Однак досі жодних дій з боку прокуратури не вчинено. „Як міністр юстиції я вимагаю від органів прокуратури негайного реагування на цю обставину”, – наголосив Зварич.

При цьому він нагадав, що за рішенням Кабінету міністрів цей об’єкт зараз є предметом правого аналізу на предмет законності приватизації окремого пакету акцій цього підприємства.

Як повідомлялось, Кабінет Міністрів розпорядженням №308-р від 3 серпня доручив Фонду державного майна, а також Міністерству палива і енергетики і Львівській обласній державній адміністрації перевірити виконання умов договору купівлі-продажу пакету акцій заводу «Нафтопереробний комплекс «Галичина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *