ОСТАННІ НОВИНИ

Василь Лозинський подасть на звільнення, якщо складе повноваження Зеновій Сірик

|

Заступник міського голови Василь Лозинський вважає: якщо секретар Львівської міської ради З.Сірик складе свої повноваження, то міська рада запрацює. Про це В.Лозинський заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації.

«Якщо ця особа хоче і бажає влади, хай подає у відставку і йде з посади секретаріату і складає повноваження депутата», — зазначив В.Лозинський у контексті того, що дуже багато людей з середовища міської ради бажають звільнення з посади заступника міського голови власне Лозинського. «І я тоді теж піду. Він складе і запрацює рада, тоді і я складу. Може це піде на користь і громаді, і раді. Адже зараз дуже часто звучить питання про відставку Лозинського через те, що я є одним з керівників партії «Батьківщина» і перебуваю на одній з керівних посад в структурах органу місцевого самоврядування. Напевно, я просто дуже багатьох перестав влаштовувати. По-перше, тому що досить часто виноситься питання щодо мого можливого кандидування на посаду мера. А я ще не сказав «так», але й не сказав «ні». Крім того, проходження шкурних справ декотрих депутатів, там також рогатка стоїть, бо я категорично сказав, що цього не допущу.

Проте, моє звільнення не вирішить колапсу, бо цілі і мета цих людей зовсім інші і це не питання Лозинського, це питання міського голови. І міський голова депутатам на зустрічі заявив: внесете питання в порядок денний, проголосуєте і буде так. Тому що вирішувати всі свої особисті питання ломкою міського голови — не допустимо. Там прослідковуються тільки шкурні питання.

Якщо буде прийнято питання про відставку, ми підемо, але після нас хай господарюють ті. Як хочуть — хай господарюють. А після нас, я не кажу хай хоч потоп, але кажу, хай після нас беруть відповідальність на себе і хай господарюють. Зима гряде, хто готовий взяти на себе цю відповідальність, хай господарює. Ми підемо і нас це не лякає», — заявив В.Лозинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *