ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з послом Фінляндії

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник сьогодні зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні пані Лаурою Рейніля. Під час цієї зустрічі керівник області запросив фінських бізнесменів взяти участь у V Міжнародному економічному форумі та у святкуванні 750-річчя Львова.

Під час розмови Петро Олійник зазначив, що своїми розпорядженнями скасував близько 600 різного роду регуляторних актів, котрі не давали можливості бізнесу вільно працювати. «На сьогодні ДПА у Львівській області скасувала нараховані штрафні санкції по 57 підприємствах на суму 62 млн. грн., які мали характер політичного замовлення, — повідомив голова ОДА. – Приріст податкових надходжень збільшився на 40% і це кошти, що вдалось витягнути «з тіні». Митні надходження збільшились на 50%, а об’єм і структура імпорту залишилась такою самою. Усі факти, на мою думку, свідчать про стимулювання ситуації для приходу іноземного інвестора.»

Метою візиту пані Посла до Львова є відкриття фотовиставки “Сучасна міська архітектура Гельсінкі”, яке відбудеться в Будинку архітектора, та загальне ознайомлення з сьогоденням та перспективами розвитку регіону.

Пан і Посол вдруге у Львові від часу її призначення. В рамках свого візиту пан і Рейніля також планує зустрітись і з першим заступником міськ ого голов и м. Львова Василем Кравцівим, керівництвом Львівської ТПП, ректорами ЛНУ ім.І.Франка та Українського католицького університету і виступити з лекцією “Що мало і могло бути зроблене після помаранчевої революції” перед студентами ЛНУ ім.І.Франка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *