ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці ставлять на Сендегу?

|

Представники бізнесу та директори кількох великих державних установ на закритій нараді 10 вересня обговорили кандидатури на посаду майбутнього мера Львова. Про це повідомляє “Вголос”, посилаючись на розповідь неназваного учасника зустрічі.

Учасники розмови констатували, що сьогодні Львів доведено до надзвичайно складного соціально-господарського стану. Через неефективне управління страждає імідж міста, як в Києві, так і в Україні загалом, а також за межами нашої держави. Тому центральна влада здебільшого ігнорує інтереси міської громади Львова, місто обминають серйозні фінансові потоки.

Учасники наради дійшли одностайної думки, що львівяни повинні перестати бути заручниками мерів-популістів та мерів-політиканів. Львову потрібен мер, який знається на міській господарці, не новий для бізнесового та підприємницького середовища, порядна людина, котру знають у місті та столиці.

Один із учасників зустрічі, котрий просив не оприлюднювати його прізвища, розповів, що на зустрічі було визначено, що усім вищезгаданим критеріям відповідає екс-губернатор та колишній перший заступник міського голови Львова Олександр Сендега. На нараді було прийнято рішення провести розмову з Сендегою на предмет його участі у виборчій кампанії та підтримки його кандидатури на виборах мера Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *