ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Козак заявляє про постійний тиск на нього і родичів

|

Учора працівники міліції провели обшук у будинку, який належить колишньому керівникові Західної регіональної митниці Тарасу Козакові, а також було обшукано помешкання його родичів, – про це у коментарі Західній інформаційній корпорації повідомив Тарас Козак.

«Учора близько восьмої години ранку до будинку моїх родичів, а також до мого будинку приїхало дуже багато міліціонерів у формах, масках, з міношукачами, які ходили й щось шукали. Я навіть не можу сказати, що саме вони там шукали. Пояснили лише, що обшук проводиться за постановою Печерського суду Києва. У постанові ніби було зазначено, що вони шукають злочинця у кримінальній справі щодо замаху на депутата Петра Писарчука. Я хочу наголосити, що ні до Писарчука, ні до замаху на нього нічого не маю. У мене ще вчора була розмова з паном Писарчуком, він назвав це все «бредом сивої кобили», — розповів Тарас Козак. «Я не знаю, може вони шукали ангар в моїй хаті чи ще щось, літак схований хотіли знайти», – додав він та зазначив, що зараз проводить консультації з юристами, оскільки незабаром має намір позиватися з правоохоронцями.

«Це не перший подібний випадок. Це просто йде тиск на мене, на мою родину. Загалом уже понад півроку, практично відразу після революції, на мою сім’ю, членів моєї родини та на мене особисто чиниться тиск. Постійно відбуваються різні допити, історія з цим літаком, до якого я не маю жодного відношення. Крім того, у ЗМІ прозвучало повідомлення, ніби-то у готелі, який належить мені, знайшли 200 тисяч доларів, це все не так. Насправді, гроші вилучили у бізнесмена, який там жив та мав при собі гроші, навіть не розумію, тепер заборонено зі собою гроші носити чи як? А недавно підходили до членів моєї родини з вимогою переписати 50 відсотків готелю «Озеро» на одну людину. Ніби дуже сподобалось їм все, що там є. Я не хочу називати імені, на яке мали переписати, на сьогодні ця людина вже звільнена. А щодо готелю, то він не мені належить, а родичам, які протягом десяти років його по цеглинці складають… Я б хотів через засоби масової інформації звернутися до правоохоронців, щоб вони не виконували брудних «заказух», – зазначив екс-митник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *