ОСТАННІ НОВИНИ

Пікетували сесію Трускавецької міськради

|

Сьогодні, 8 вересня, у Трускавці близько тридцяти чоловік на чолі з місцевими »Нашою Україною» та «Порою» пікетували приміщення «Читальні», що на вул. Стебницькій, де мала розпочати роботу сесія міськради, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Трускавці.

За словами керівника міської організації партії «Наша Україна» Ігоря Пілька, причиною проведення пікетування стало підвищення міськвиконкомом тарифів на комунальні послуги – водопостачання, водовідведення, тепло та квартплату.

«Але головною причиною пікету є не факт підняття цін, а як це підняття відбулося, – зазначив І.Пілько, – Десь два місяці тому це питання було винесено на сесію міськради, незважаючи на те, що це повноваження міськвиконкому. Після дебатів депутати прийняли рішення про вивчення можливості підняття цін на комунальні послуги. Проте, не дочекавшись результатів роботи депутатів, міськвиконком прийняв рішення про підняття тарифів.»

І.Пілько перелічив вимоги пікірувальників, серед яких «скасувати прийняте міськвиконкомом рішення про підвищення тарифів на комунальні послуги, заслухати звіт про результати діяльності КП «Наше місто» щодо використання коштів, лише після всебічного аналізу та фінансового обґрунтування прийняти рішення про підвищення тарифів на комунальні послуги, кошти, які будуть надходити від підвищення тарифів, скеровувати на конкретні програми, що будуть затверджені депутатами, зокрема, на ремонт доріг, мереж».

«Ми маємо достатній досвіт проведення акцій протесу і в разі ігнорування наших вимог – будемо їх продовжувати. У будь-якому випадку, ми збираємо в неділю, 11 вересня, народне віче, на якому ми розповімо жителям міста, що хочемо робити,», – наголосив І. Пілько. Згодом кореспонденту Західної інформаційної корпорації стало відомо, що участь у цьому віче візьме народний депутат України Олег Тягнибок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *