ОСТАННІ НОВИНИ

Леся Гонгадзе просить німців надати результати експертизи їй особисто

|

Печерський суд Києва не прийняв позов Лесі Гонгадзе про бездіяльність Генеральної прокуратури України. Леся Гонгадзе просить німецьких експертів надати їй особисто результати експертизи таращанського тіла.

Згідно з рішенням місцевого Печерського суду Києва Лесі Гонгадзе відмовлено у прийнятті скарги на бездіяльність генпрокуратури України. Це рішення пані Леся може оскаржити в Апеляційному суді протягом 15 днів. Це уже втретє за час розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе матері журналіста Печерський суд відмовляє у прийнятті позовів. Пані Леся зауважила, що при новій владі судочинство не змінилось.Зрештою, як і ситуація довкола розслідування вбивства її сина.“Генпрокуратура, мовчить, мене ігнорує, я здала кров – і що? Я якийсь піддослідний кролик для пана Піскуна”.

Леся Гонгадзе надіслала лист у Генпрокуратуру з проханням повідомити їй адресу німецької лабораторії, яка проводить біологічно – молекулярну експертизу її крові і кісток таращанського тіла. Оскільки Генеральна прокуратура обіцяла матері вбитого журналіста, що результати будуть відомі наприкінці серпня. Втім ніякої інформації від Генпрокуратури вона не має. Оскільки понад місяць ця установа її ігнорує. “Нехай мені нададуть результати німецькі експерти, якщо цього не хоче зробити Генпрокуратура, я маю право мати їх на руках”.

Якщо результати експертизи підтвердять, що таращанське тіло – це останки Георгія Гонгадзе, мати одразу ж поховає його на цвинтарі поблизу Львова і не чекатиме на завершення розслідування справи вбивства її сина, а у це вона уже й не вірить. До того ж цю справу зараз активно використовуватимуть політики напередодні виборів, каже пані Леся. Мати журналіста також звернеться до Європейського суду з прав людини проти держави Україна, яка 5 років знущалась з неї та її родини і забрала життя її сина, повідомляє радіо «Свобода».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *