ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді обговорили проекти нових рішень виконкому

|

Проекти нових рішень міськвиконкому, які визначатимуть перелік адміністративних послуг, що надаватимуть громаданам управління комунального майна та управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради, обговорили сьогодні на громадському слуханні. Участь в обговоренні взяли автори проектів, представники громадських організацій, юристи та журналісти.

Для обговорення, зокрема, представлялися проекти рішень „Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються управлінням житлово-комунального господарства” та „Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються управлінням комунального майна”.

Ці проекти визначають порядок розгляду і прийняття управлінських рішень за зверненнями фізичних та юридичних осіб з питань комунального майна та житлово-комунального господарства міської ради.

За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігоря Базарника, 50% звернень громадян через „єдине вікно” скеровані саме до його управління. Новий документ визначає перелік послуг, які надаватиме управління, та перелік необхідних документів, які повинні подати громадяни для отримання певної послуги. Документ також регламентує термін виконання послуги та визначає нормативно-правову базу, на основі якої управління прийматиме те чи інше рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *