Проти колишніх керівників ДПА у Львівській області порушено кримінальну справу

|

За матеріалами УБОЗ УМВСУ у Львівській області прокуратура у серпні порушила кримінальну справу проти колишніх керівників ДПА у Львівській облсті та керівника фінансового управління ДПА за статтею 364, частина 2, повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов. За його словами, зловживаючи службовим становищем і всупереч нормативним актам у сфері земельного законодавства, ці посадові особи використовували 1999-2005 рр земельну ділянку площею понад 12 гектрів для обслуговуваня бази відпочинку ДПА «Чарівні озера» біля села майдан Жовківського району.

«Попри неодноразові звернення голів сільських рад про необхідність сплати земельного податку, його не сплачували, чим завдали збитків на 258 тисяч гривень» – сказав він. Слідство у даній справі веде прокуратура області, а УБОЗ супроводжує розслідування.

Крім того, до прокуратури передно матеріали УБОЗ щодо посадових соіб ДПА у Львівській області, які причетні до незаконної передачі у власність базу відпочинку «Бурштин» у Жовківському районі. Також скеровані матеріали на посадовців ДПА у Львівській області, які зловживаючи службовим становищем упродовж 2003-05 рр. закріпили шість квартир не за службовмими особами з податкової міліції, а надали третім особам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *