ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків вирішив пошантажувати владу?

|

Президент Національної телекомпанії Тарас Стецьків пояснює свою заяву про відставку бажанням визначитися, чи прийме влада його план розвитку каналу УТ-1. Про це ідеться у заяві прес-служби Національної телекомпанії, повідомляє «Українська правда».

За словами Стецьківа, головне питання полягає у перспективах УТ-1. «Він розраховує на чітку позицію влади і, насамперед, президента щодо перспектив НТКУ – у питаннях створення суспільного мовлення, відновлення ефірної цілісності Першого каналу і забезпечення умов для повноцінної господарської діяльності», – сказано в коментарі.

«Ми виклали свої побажання, свою точку зору щодо майбутнього Першого каналу. Якщо влада згодна – ми готові реалізувати всі плани й створити сильний конкурентноспроможний телеканал. Якщо ж влада має іншу точку та інші плани на УТ-1, тоді їх має реалізовувати новий менеджмент», – наводить прес-служба слова Стецьківа.

Прес-служба підтверджує, що Стецьків продовжує працювати президентом НТКУ і у повному обсязі виконує свої службові обов’язки, у понеділок підписавши оновлену сітку мовлення, яка вступить в дії з 19 вересня. «Питання подальшої роботи президента НТКУ, як і раніше, залишається у компетенції президента країни», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Президент Національної телекомпанії України (НТКУ) Тарас Стецьків підписав заяву про складання повноважень глави НТКУ. Голова Верховної Ради України Володимир Литвин повідомив, що на погоджувальній ради Стецьків надав йому заяву, в якій зазначається, що він має намір продовжувати свою депутатську діяльність. Спікер наголосив, що до заяви про продовження депутатської діяльності була прикладена ксерокопія заяви про звільнення з посади голови НТКУ. За словами Литвина, відповідна заява вже подана до Секретаріату Президента України Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *