ОСТАННІ НОВИНИ

Велосипедисти виїхали зі Львова

|

Сьогодні 10 львівських велосипедистів приєдналися до традиційного Всеукраїнського веломарафону «Єднаймо Україну в русі!», присвяченого Всесвітньому року спорту.

Як уже повідомляла Західна інформаційна корпорація, марафон стартував 1 вересня в Ужгороді, а закінчиться 10-го – в Києві. Після Ужгорода учасники велопробігу уже побували в Івано-Франківську, Чернівцях та Тернополі, і вчора вранці перетнули кордон Львівської області.

4 вересня на площі біля Львівського театру опери та балету в урочистій обстановці начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода передав учасникам веломарафону Державний прапор України, котрий буде встановлено 10 вересня на Майдані Незалежності в Києві.

Сьогодні вранці веломарафон вирушив зі Львова на Волинь, а наступним пунктом зупинки стане Луцьк, де до велопробігу приєднається ще 10 учасників.

Веломарафон відбувається у трьох напрямках: східному, західному та південному. 10 вересня всі три частини веломарафону зберуться в Києві, де й відбудуться урочистості з нагоди Всеукраїнського дня фізичної культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *