ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці відкрили перший в Західній Україні п’ятизірковий готель

|

3 вересня, в Трускавці відбулося відкриття нового лікувально-оздоровчого закладу «RIXOS Prikarpatye» — готельного комплексу, який є частиною всесвітньо відомої мережі «RIXOS», заснованої у Туреччині і представленої низкою готелів у багатьох курортних містах. Участь у відкритті готелю взяли народні депутати України Валерій Коновалюк, Ігор Єремеєв, Микола Катеринчук, заступник голови Львівської обласної ради Ігор Держко, міський голова Трускавця Лев Грицак. Голова Верховної Ради України Володимир Литвин участі у відкритті готелю не взяв.

За словами генерального менеджера готелю Мехмета Нахіза Унала, готель в Трускавці намагались збудувати, орієнтуючись на відомий чеський курорт Карлові Вари.

«Загальна площа готельного комплексу — 57 460 кв. м., у кожному з 434 номерів є міні-бар, радіо, супутникове телебачення, телефон у кімнаті та у ванній, можливість підключення комп’ютера та факсу. Для бізнес-зустрічей передбачено конференц-зали, надаються послуги перекладачів. Окрім цього, на території готелю є медичний центр, обладнаний найсучаснішими технологіями, фітнес-центр, СПА-центр, салон краси, перукарня, масажні кабінети, закритий басейн та турецька лазня», — розповів Мехмет Нахіз Унал.

Як зазначив у виступі мер Трускавця Л. Грицак, на будівництво готелю було витрачено понад 50 млн. доларів США, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *