ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників міського управління земельних ресурсів звинувачують у зловживанні службовим становищем

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем працівниками Львівського міського управління земельних ресурсів та Львівського міського центру державного земельного кадастру – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Досудове слідство встановило, що службові особи цих установ у 2000 році в інтересах одного із відкритих акціонерних товариств, використовуючи своє службове становище, провели самовільну заміну цільового призначення та розрахунок орендної плати за використання товариством земельної ділянки по вулиці І.Чмоли. Як з ’ясувалось, згідно з ухвалою сесії Львівської міської ради “Про затвердження відкоригованої грошової оцінки земель м.Львова” та даних державного земельного кадастру зазначена земельна ділянка відносилась та відноситься до земель промисловості, а розмір орендної плати за її використання становить майже 470 гривень за рік, а не – 70,44 гривень, як було встановлено товариству для сплати.

Таким чином своїми діями службові особи Львівського міського управління земельних ресурсів та Львівського міського центру державного земельного кадастру спричинили тяжкі наслідки бюджету. Досудове слідство у кримінальній справі триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *