ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться мультинаціональний фестиваль Calve

|

У неділю в нашому місті відбудеться фестиваль Сalve “Смак мандрів”. Протягом усього дня на спеціально організованому мультинаціональному майданчику львів’яни зможуть здійснити віртуальну подорож по чотирьох країнах світу, продегустувати смачні страви та отримати корисні подарунки. Подібний формат сімейного відпочинку буде реалізовано у Львові вперше.

Ф естивал ь проходитиме в п арку Культури ім. Богдана Хмельницького. Гості зможуть зануритися в неповторну атмосферу чотирьох країн – Франції, Бразилії, Індії та України. У французькій національній зоні львів’яни зможуть навчитися тонкощів гарного дефіле та пограти у національну французьку гру петанк, в індійській – зіграти роль в індійському кіно; відвідувачів бразильської зони чекатиме урок карнавальних танців та футбол; а в українській зоні співатимуть рідні українські пісні та водитимуть хороводи.

На спеціальному кулінарному майданчику проходитиме дегустація найсмачніших страв національних кухонь чотирьох країн. Протягом фестивалю в кожній національній зоні гості зможуть своїми вміннями і талантами заробити собі багато корисних подарунків від Calve. Для дітей буде організована велика розважальна програма.

На великій сцені фестивалю протягом усього дня львів’ян розважатимуть танцювальні та співочі колективи. Завершиться фестиваль виступом спеціального гостя – відомої співачки Натал ки Карпи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *