ОСТАННІ НОВИНИ

ДКЦПФР зареєструвала емісії облігацій «Першої Приватної Броварні» і «Видавництва «Школярик»

|

ТзОВ «Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе!» і ТзОВ «Видавництво «Школярик» отримали свідоцтва про реєстрацію випусків корпоративних облігацій. Суми емісій – 10 і 5 млн.грн. відповідно. Про це говориться у повідомленні компанії “Оптіма-інвест”, яка є організатором та андерайтером випуску. Со-андеррайтером і платіжним агентом випуску облігацій «Першої Приватної Броварні» виступить «Укрексімбанк». «Кредит Банк (Україна)» стане платіжним агентом емісії облігацій «Видавництва «Школярик».

Початок розміщення обох емісій заплановано на 18 липня 2005 року. Нагадаємо, що 31 травня 2005 р. рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло випуску іменних процентних облігацій ТзОВ «Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе» на суму 10 млн. грн. довготерміновий кредитний рейтинг «uaB+». Емісія боргових зобов’язань ТзОВ «Видавництво «Школярик» отримала рейтинг «uaBB».

ТзОВ «Перша Приватна Броварня” почала роботу на початку 2004 року і на сьогоднішній день частка ринку компанії становить більше 12% у Львові та Львівській області. У товарному портфелі компанії присутні 7 сортів пива (світле, преміум, міцне, чорне, платінум-світле, платінум-чорне, безалкогольне) під ТМ «Перша приватна броварня», а також 2 сорту квасу (ТМ «Квас Львівський»).

ТзОВ «Видавництво «Школярик» є одним з найбільших українських виробників зошитів, альбомів, щоденників, блокнотів офісного та шкільного призначення. Дилерська мережа компанії нараховує 28 партнерів в усіх регіонах України, а з 2004 року «Школярик» є офiцiйним ексклюзивним лiцензiатом компанії «The Walt Disney Company». За попередній рік «Видавництво «Школярик» реалізувало 110 млн. штук зошитів, частка компанії на українському ринку досягла 20%.

Компанія «Оптіма-Інвест» входить у Групу Компаній «Оптіма» разом з компанією з управління активами (КУА) «Оптіма-Капітал». Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *