ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА вимагає аналізу плівок, оприлюднених Федоришином

|

Львівська обласна державна адміністрації звернулася до обласної прокуратури, Управління СБУ у Львівській області, Управління МВС у Львівській області з проханням негайно розслідувати правову підставу та обставини запису розмов, оприлюднених почесним консулом Грузії у місті Львові, генеральним директором ФК „Карпати”, власником концерну „Богдан” Богданом Федоришином – повідомила прес-служба ЛОДА.

Керівництво облдержадміністрації також вимагає від правоохороних органів встановити особи, голоси яких записані, а також перевірити достовірність інформації, про яку йдеться в записаних розмовах.

“Жоден із керівників Львівської обласної державної адміністрації, призначених на посади у 2005 році, не має ніякого стосунку до вчинення протиправних дій, про які йдеться у оприлюднених п. Богданом Федоришином розмовах. Просимо журналістів із виваженістю підійти до висвітлення теми запису розмов та оприлюднення недостовірних відомостей, які загострюють суспільно-політичну ситуацію в регіоні, наносять моральну та ділову шкоду Львівській обласній державній адміністрації” – йдеться у зверненні, поширеному прес-службою ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *