ОСТАННІ НОВИНИ

Питання про звільнення Степана Данькевича винесуть на розгляд сесії облради

|

Комісія облради з питань законності, регламенту та депутаської етики шостого липня провела засідання стосовно ситуації довкола ініціювання звільнення з посади керівника Радехівського держлісгоспу, депутата облради Степана Данькевича, повідомляє прес-служба обласної ради .

Щоб з`ясувати ситуацію члени комісії провели низку зустрічей в Радехові – з головою райради Богданом Іщуком, головою райдержадміністрації Володимиром Шпаком, міським головою Ніною Загеней, керівниками місцевих осередків політичних партій та громадських організацій.

За словами Богдана Іщука, Степан Данькевич може стати жертвою боротьби політичних сил, а міський голова наголосила на тому, що підприємство, очолюване Данькевичем є показовим і неодноразово допомагало городянам, а також сприяло відкриттю краєзнавчого музею в Радехові.

Іншу позицію займає Володимир Шпак, який стверджє, що ліс на Радехівщині масово розкрадається і незаконна вирубка тут – найбільша в області. На розгляд членів комісії він представив складену довідку про факти порушень, а також звернення до голови облради Михайла Сендака та голови ОДА Петра Олійника, підписане головамикількох партійних організацій, в якому йдеться про те, що пан Данькевич зловживав службовим становищем і заплямував себе політично, перейшовши на бік СДПУ(о) у важкий для облради період 2004 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *