ОСТАННІ НОВИНИ

Федоришин закликав Садового до чесних перегонів

|

Бізнесмен Богдан Федоришин, який є членом обласного осередку партії “Батьківщина”, сьогодні на прес-конференції закликав директора інституту розвитку міста Андрія Садового та засоби масової інформації, власником яких він є, до правдивості та чесних перегонів.


Щоправда на запитання журналістів чи його звернення можна розцінювати як офіційну заявку на вибори міського голови Львова пан Федоришин не відповів.


Окрім цього, Б.Федоришин звернувся до журналістів з проханням не розцінювати його заяву про корупцію серед вищого керівництва Львівської області як брудний PR. Він також повідомив, що матеріали, які свідчать про зловживання посадовцями ЛОДА, вже передано до вищих осіб держави.


„Чого б це мені не коштувало – я цю справу доведу до кінця. Адже це справа моєї честі,” – заявив Б.Федоришин.


А депутат облради, голова постійної комісії з питань законності, регламенту та депутатської етики Михайло Ваврин повідомив, що заяву Б.Федоришина передано в СБУ та обласну прокуратуру. „Наша комісія також тримає ситуацію під контролем” – наголосив він.


Нагадаємо, що четвертого липня Б.Федоришин скликав прес-конференцію, на якій оприлюднив аудіозаписи, які, як він вважає, свідчать про факти корупції у Львівській облдержадміністрації. У цих записах фігурують прізвища екс-голів ЛОДА Степана Сенчука, Олександра Сендеги нинішнього голови ОДА Петра Олійника, начальника УМВСУ у Львівській області Богдана Шкаради і декількох екс-вископосадовців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *