ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський комітет порятунку Львова пікетуватиме міськвиконком

|

Сьогодні перед входом до Ратуші відбудеться акція «Спроектуй для мера замок-привид», яку зініціював Громадський комітет порятунку Львова. Її мета – вплинути на членів виконавчого комітету Львівської міської ради і змусити їх скасувати своє рішення, відповідно до якого передбачається будівництво на „Високому Замку”.


Під час акції учасники проведуть пародійний конкурс проектів замку-привида, а також спорудять і запустять літаючий замок-привид для міського голови.


Організатори прагнуть привернути увагу львівської громади до спроб міського голови Любомира Буняка всупереч думці науковців, фахівців, представників місцевого самоврядування, громадських і політичних діячів протягнути рішення про будівництво на території історично-культурної та природної пам’ятки Замкова гора.


«Ширшою метою акції є об’єднання активних громадян довкола проблем збереження історико-архітектурних пам’яток міста, відновлення почуття гідності мешканців Львова і віри у те, що громада може і повинна впливати на рішення, що визначають долю міста», – зазначено у повідомленні.


Акція відбудеться за підтримки Народного союзу «Наша Україна», Народного руху України, Української народної партії, Конгресу українських націоналістів та Комітету підприємців Львівщини, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *