ОСТАННІ НОВИНИ

Справа проти посадових осіб обласної міліції не закрита - Шкарада

|

Рішенням Галицького суду скасовано постанову стосовно колишнього начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала. Проте справа за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами обласного управління внутрішніх справ розслідується. „На будь-якій стадії слідства, якщо це буде необхідно, справа проти Сала може бути відновлена”, – про це заявив начальник УМВСУ у Львівській області Богдан Шкарада.

За його словами, він не володіє відомостями у цій справі, оскільки міліція не може порушувати крімінальні справи проти працівників міліції, тому такі справи порушує прокуратура. Оскільки Сало депутат обласної ради, відносно депутата облради тільки прокурор області має право порушити кримінальну справу. Відтак Генпрокуратура передала цю справу Житомирській пркуратурі.

Крім цього пан Шкарада заявив, що Сало досі є працівником Міністерства внутрішніх справ, а оскільки він був у лікарняній відпустці, то його не звільнили. „В обласному управлінні внутрішніх справ він не працює”, – сказав пан Шкарада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *