ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали викрадача елітних автомобілів

|

Затриманий львівськими правоохоронцями чоловік, у якого вилучили справжній арсенал зброї та підроблених документів, належав до злочинного угрупування, яке займалося викраденням престижних автомобілів, які відправляли закордон, а звідти переправляли в Чечню. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Богдан Шкарада.

За його словами, затримали чоловіка під час проведення спецоперації спільно з працівниками „Соколу” в ході оперативно-профілактичного відпрацювання.

Зараз у цій справі проходить вивчення схеми здійснення злочинів. Над нею працюють провоохоронці Львова, Києва, Полтави, Чернігова та Харкова.

Нагадаємо, що “нафаршированого” розмаїтою зброєю громадянина наприкінці червня затримали працівники ГУБОЗ та львівської шістки.

На одній із доріг під Львовом міліціонери затримали престижного “Мерседеса”, у якому 40-річний житель Чернігівської області перевозив стільки забороненого, що можна було без труднощів створити ціле банд-формування.

Вже під час зупинки міліціонерами автомобіля який рухався в сторону Львова поблизу одної із АЗС що на в’їзді до Сокільник, водій скоїв спробу втекти, проте вмілими діями „Сокола” автомобіль було блоковано у кюветі. Групі затримання довелося застосувати вогнепальну зброю. Пострілами було пробито колеса автомобіля. Самого ж спритника було затримано вже у лісосмузі.

У автомобілі правоохоронці знайшли: пістолет Макарова; 48 набоїв калібру 9 мм.; пістолет Марголiна калібру 5,6 мм з глушником; 25 набоїв калібру 5,6 мм; 4 набої калібру 8 мм; 2 пістолети Форт-12 р та 19 набоїв до них; пневматичний пістолет (газобалонний), калібр 4,5 мм; 2 фальшивих посвідчення працівника генеральної прокуратури на різні прізвища; підроблене посвідчення комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної дiяльностi; три підроблених посвідчення водія на різні прізвища; 2 підроблених паспорти громадянина України; свідоцтво про реєстрацію ТЗ; сканер для зняття автосигналізацій; дві радiостанцiї , пристрої для вилому автомобільних замків запалення та дверей різних типів; блоки живлення до автомобілів марки ” Тойота”; два газові балончики “Терен-4 М”; державні номерні знаки; мобiльнi телефони – 6 штук; чiп карти – 5 штук, гроші в сумі 21 тис. доларів США, проблисковий маячок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *