ОСТАННІ НОВИНИ

Виплата заборгованості по зарплаті означає призупинення її росту

|

Заборгованість з виплати заробітної плати у Львівській області зменшилася на три мільйони гривень, про це сказав голова ЛОДА з соціальної політики Ярослава Пітка.

За словами пана Пітка наразі заборгованість з виплати заробітніх плат у Львівській області складає 44 мільйони, а її зменшення на три мільйони не є суттєвим показником, але з іншого боку, це яскраво засвідчує призупинення росту заборгованості.

На думку Ярослава Пітка, таке зрушення відбулося головним чином завдяки нараді, яку голова Львівської адміністрації Петро Олійник провів з головами районних рад, представниками силових структур та профспілок.

„За підсумками третього кварталу ми зможемо зробити детальний аналіз, на основі якого будуть названі усі ті, хто має заборгованості з виплати заробітньої плати. У першу чергу ми маємо претензії до тих економічно активних підприємств, де заробітну плату вчасно отримує адміністративний і бухгалтерський персонал, а простим робітникам виплати затримуються. Такими підприємствами займуться органи прокуратури” — розповів „Гал-info” Ярослав Пітко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *