ОСТАННІ НОВИНИ

Переслідують журналіста “Львівської газети”

|

Редакція “Львівської газети” оприлюднила заяву, в якій вимагає від правоохоронних органів встановити особи та наміри людей, які переслідують працівника їхньої газети Василя Терещука та членів його родини. Подаємо до вашої уваги текст цієї заяви:

Редакції “Львівської газети” стало відомо, що проти її працівника Василя Терещука та членів його родини чинять протиправні дії. Як вдалося з’ясувати, невідомі особи з недійсними або підробленими посвідченнями представників органів місцевої влади проводять незаконний збір інформації про нашого працівника та його дружину, власного кореспондента радіо “Свобода” у Львівській області Галину Терещук. Зокрема, невідомі приходили та телефонували в комунальні служби, намагаючись довідатися місце проживання родини Терещуків.

Враховуючи те, що українські журналісти неодноразово ставали жертвами замовних убивств і жорстоких нападів, редакція “Львівської газети” вимагає від правоохоронних органів Львівщини встановити особи та наміри тих, хто веде незаконне стеження за нашим колегою та його дружиною, аби запобігти можливій загрозі їхньому життю та здоров’ю.
Олег Базар, головний редактор “Львівської газети”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *