ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські юніори найкращі в СНД

|

Вихованці Львівського училища фізичної культури на Міжнародних іграх юніорів країн СНД, Балтії та Китаю вибороли 6 золотих, 10 срібних, 1 бронзову медалі.

Переможну ходу до нагород розпочали стрілки. Найкращою в особистій першості, у стрільбі з пневматичної гвинтівки стала студенка другого курсу Тетяна Галкіна. А в командному заліку українська збірна посіла друге місце.

Золоту та срібну нагороди здобули пістолетники Олександр Зайцев та Іван Бідняк, а у комадних змаганнях, де виступав ще один львівянин, Сергій Смільнянин, хлопці посіли друге місце.

Десятикласник училища – Левко Запотічний у срільбі по рухомій мішені здобув срібну та бронзову нагороди. А його товариш по команді, недавній бронзовий призер молодіжної першості Європи, Олег Царьков здобув срібну нагороду та додав до свого активу рекорд України серед молоді.

Не залишилися без медалей фехтувальники. Золоту та срібну нагороди вибороли Анфіса Почкалова (командний турнір на шпагах) та Олег Фомічов (чоловіча рапіра). Підтримали престиж училища і вихованці відділення вільної боротьби та легкоатлети. Чемпіонами Ігор стали Людмила Балушка, Леся когут та Ольга Бражник, другою стала Мар“яна Квятковська. Другою на фініші у бігу на 3000 метрів була Анна Климович.
Ці ігри були не лише однією з головних спортивних подій 2005 року, а й вдалою репетицією перед першостями Світу та Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *