ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновника з обласного управління земельних ресурсів притяують до кримінальної відповідальності

|

30 червня 2005 року Львівська міжрайонна природоохоронна прокуратура прийняла постанову про притягнення до відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України начальника відділу землеустрою та охорони земель Львівського обласного головного управління земельних ресурсів гр.К., повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прес-служби, під час розслідування кримінальної справи про зловживання службовим становищем при не нарахуванні втрат лісогосподарського виробництва встановлено, що 6.11.2003 р. ПП “Перлина Прикарпаття” рішенням Брюховицької селищної ради отримало дозвіл на розробку та виготовлення проекту відведення земельної ділянки площею 10 га в оренду для будівництва відпочинково-розважального оздоровчо-спортивного комплексу в смт. Брюховичі.

Львівське обласне головне управління земельних ресурсів своїми висновками погодило місце розташування зазначеної земельної ділянки лісових угідь резервного фонду населеного пункту для майбутнього будівництва. Ці висновки перевірив начальник цього відділу, який відповідно до посадової інструкції мав би перевірити наявність втрат сільськогосподарського чи лісогосподарського виробництва і якщо такі є то нарахувати їх. Однак обвинувачений, зловживаючи своїм становищем всупереч інтересам служби в інтересах ПП “Перлина Прикарпаття” не провів нарахування втрат лісогосподарського виробництва, які становили близько 930 тис.грн., що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *