ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземні інвестори покидають Яворівщину?

|

Керівник фірми „Холтер Крістіансен Продакшн Україна” Бо Йоргенс, який є членом правління Європейської Бізнес Асоціації західноукраїнської філії і курує надходження інвестицій у Яворівському районі, під час зустрічі з головою Яворівської районної державної адміністрації Ростиславом Новоженцем висловив стурбованість з приводу відмінення пільг для спеціальних економічних зон, зокрема СЕЗ „Яворів”.

„Бо Йоргенсон стурбований невизначеністю у питанні пільг. Його підприємство функціонує на території Краковецької селещної ради, продукція – відновлені автомобільні стартери та генератори. Підприємство завозило деякі запчастини з-за кордону і готовий виріб відвозили назад. Несплата ПДВ була серйозним стимулом для роботи. А три тижні тому „Холтер Крістіансен Продакшн Україна” зупинило виробництво до відновлення пільг”, — зазначив Ростислав Новоженець.

За його ж словами, на фірмі „Холтер Крістіансен Продакшн Україна” існує 78 робочих місць. В перспективі планували створити ще 300. З початку року підприємство реалізувало продукції на експорт на суму 6 млн. грн. До бюджетів усіх рівнів надійшло 320 тис. грн.

„Ми сподіваємось на розуміння з боку вищого керівництва держави і відновлення пільг, зокрема вільної економічної зони. Важливо, що Бо Йоргенсон член правління Європейської Бізнес Асоціації західноукраїнської філії і відповідає за надходження інвестицій у Яворівський район. Він робить все можливе, щоб інвестиції потрапляли до нас”, — заявив „Гал-info” Ростислав Новоженець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *