ОСТАННІ НОВИНИ

“Відкритий доступ” до мережі Інтернет тепер доступний мешканцям Жовкви, Сколе та Старого Самбора

|

ВАТ “Укртелеком” пропонує мешканцям райцентрів Жовкви, Сколе та Старого Самбора нову послугу – “Відкритий доступ” до мережі Інтернет – повідомив прес-центр Львівської філії ВАТ „Укртелеком”.

Переваг у нової послуги є більш ніж достатньо. Насамперед це зручний, якісний та дешевий спосіб входження в Інтернет, оскільки “Відкритий доступ” не потребує паролів, передоплати чи окремого договору і передбачає спрощену процедуру активації.

Послуга надається в межах угоди на користування телефонним зв`язком як додатковий вид обслуговування, в кредит – без жодних карток та депозитів.


Абонент телефонної мережі, маючи персональний комп`ютер та модем, може, не відриваючись від комп`ютера, один раз підтвердити свої наміри користуватись послугою згідно з умовами надання послуги та отримувати доступ до Інтернету скільки завгодно, в кредит, без будь-якої абонентської плати.


Ще одна перевага – це та, що користувач платить раз на місяць лише за той час, протягом якого він фактично користувався послугою. Оплата здійснюється за єдиним рахунком за послуги зв`язку Укртелекому, який отримують всі абоненти телефонної мережі. У цьому рахунку просто з`являється додатковий рядок “Відкритий доступ”. Порядок сплати рахунку не змінюється — до 20 числа наступного місяця .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *