ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Карпати» не мають грошей на дитячо-юнацьку спортшколу

|

Представники батьківського комітету львівської СДЮШОР «Карпати» у відкритому листі звернулися до керівництва області та міста з проханням допомогти поліпшити тренувальну та оздоровчу базу для дітей-вихованців школи.

Батьки просять у голови Львівської ОДА Петра Олійника, голови Львівської облради Михайла Сендака та міського голови Львова Любомира Буняка передати на баланс у довгострокову оренду (школі або ФК «Карпати») так звані нижні та верхні поля в районі стадіону «Україна» і земельну ділянку автостоянки, що розмішена поруч.

Окрім того, батьківський комітет просить виділити приміщення під гуртожиток для учнів школи, що проживають за межами міста.


Колишній футболіст ФК «Карпати», а нині батько учня СДЮШОР Роман Толочко зазначив, що керівництву ФК «Карпати» важко сьогодні утримувати дитячо-юнацьку спортшколу. За його словами, зовсім не виключено, що незабаром «Карпати» через фінансову скруту будуть змушені відмовитися від фінансування СДЮШОР.

Голова батьківського комітету СДЮШОР «Карпати» Ярослав Яворський повідомив, що цей відкритий лист – не чиєсь політичне замовлення, а лише вияв турботи про дітей, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *