ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародна конференція на тему психіатрії проходить у Львові

|

Міжнародна конференція „Психіатрія — минуле, теперішнє та майбутнє”, участь у якій беруть провідні спеціалісти у галузі психіатрії з України, Польщі, Німеччини та Ізраїлю, розпочалася вчора у Львові.

„Конференція з таким складом учасників є славою і честю для будь-якого мегаполісу”, — сказав під час відкриття начальник Головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич. Конференція водночас приурочена до 130-річчя з відкриття Львівської психіатричної лікарні.

Організаторами конференції є Головне управління охорони здоров’я ЛОДА, Науково-практичне товариство неврологів, психіатрів та наркологів України, Асоціація психіатрів України, Львівська обласна державна клінічна психіатрична лікарня, Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, Інститут неврології, психіатрії та наркології АМН України, Український НДІ соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України, Польсько-Німецьке товариство охорони психічного здоров’я, Польсько-ізраїльське товариство охорони психічного здоров’я. У конференції візьмуть участь українські фахівці зі Львова, Києва, Харкова, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *