ОСТАННІ НОВИНИ

400 дітей залізничників поїхали відпочивати до моря

|

30 червня 402 дітей працівників Львівської залізниці поїхали на відпочинок в дитячий оздоровчий табір “Чайка”, що в селищі Лазурне Херсонської області, повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Вартість відпочинку в таборі біля моря складає 830 грн., проте батьки з цієї суми сплачують лише 300 грн. Решту сплачує дорожній комітет профспілки Львівської залізниці та фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Дорожній комітет профспілки оплатив також вартість квитків для дітей в обидва боки. Через 15 днів на відпочинок до Лазурного поїде наступна зміна у кількості 400 дітей віком від семи до 14 років. В оздоровчому таборі “Чайка” діти відпочиватимуть протягом 16 днів.

Голова дорожнього комітету профспілки Львівської залізниці Андрій Сенишин наголосив: “Важливо те, що маємо змогу відправляти дітей залізничників для оздоровлення саме на море. Я вважаю, що діти зможуть добре відпочити, адже табір розташований біля моря, там смачно годують, з дітьми працюють уважні та дбайливі вихователі.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *