ОСТАННІ НОВИНИ

Робота Яворівської міськради заблокована

|

Кабінет міського голови Яворова Володимира Поставитюка взяли сьогодні о 10 годині ранку в облогу матері з дітьми на руках. Вони протистують проти закриття із сьогоднішнього дня усіх п’яти дитячих садочків Яворова.

Також сьогодні 663 батьки підписали та надіслали телеграму Президенту України Вікторові Ющенку з проханням домогти відновити роботу дитсадків Яворова.

У коментарі міський голови В.Поставитюк пояснив, що усі п’ять садочків Яворова фінансуються не з місцевого бюджету, гроші надходять із закріплених державних доходів. У зв’язку з подорожчанням продуктів харчування, енергоносіїв коштів на утримання цих садочків катастрофічно не вистачає. Поставитюк запевнив, що учора звертався у Яворівську РДА та Львівську ОДА, але йому у категоричній формі пояснили, що «грошей на дитсадочки ніхто не дасть і не буде давати». Тому він був змушений закрити їх на літній період – з 1 липня до 1 вересня цього року. В іншому разі дитсадки припинять функціонувати в осінньо-зимовий період, оскільки бракуватиме грошей на зарплату працівникам дитячих установ.

Батьки також планують пікетувати кабінет голови Яворівської РДА Ростислава Новоженця, який наразі перебуває у Львові. Однак вони запевняють, що чекатимуть під його кабінетом до вечора, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *