ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Лютіков вважає себе головою Російського товариства ім. О. Пушкіна

|

«Легітимним головою Російського товариства ім. Пушкіна у Львові є я. Є і легітимна рада. Нас було обрано на легітимних зборах 11 липня 2004 року на два роки згідно зі статутом. Наші повноваження припиняються 11 липня 2006 року. У статуті про імпічмент нічого не йдеться», – заявив Олег Лютіков, який вважає себе законним головою Російського товариства ім. О. Пушкіна.

«Те, що провели вони, – самозванство. Ми так само могли з вами зібратися і обрати голову якоїсь партії. На мою думку, така поведінка Свистунова пов’язана з його провалом як голови партії «Російський блок» та голови об’єднання «Російський рух України». Він звільнив дві третіх голів обласних організацій партії та руху. Він звільнив 6 заступників голови партій та 6 заступників руху, які не можуть бути звільнені однією людиною. Всіх, хто сказав йому ні – звільнено. Йому висловили недовіру, недовіру тоталітаризму.

У нашому Товаристві ми не допускаємо фракційності, а лише займаємося гармонізацією суспільства. Партійність поза Товариством. Він зробив багато корисного, але те, що він робить, перекриває його добрі справи. Ми будемо пробувати достукатися до їх свідомості», – наголосив Олег Лютіков, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *