ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня депутати міськради поховають ідею Високого Замку - Юрій Кужелюк

|

Сьогодні не відбулася сесія міської ради Львова, на якій планувалося розглянути питання про відміну рішення міськвиконкому щодо будівництва на Високому замку.


Як заявив голова фракції Української народної партії у міській раді Юрій Кужелюк: „депутати від УНП вважають, що міський голова Львова Любомир Буняк свідомо відтягує проведення сесії міської ради щодо відміни рішення виконкому, щоби, дочекавшись канікул, розпочати будову і руйнування Замкової гори, проти чого виступає вся львівська громада.” – зазначається у повідомленні прес – служби Української народної партії.


Окрім цього, Юрій Кужелюк повідомив „Гал-info”, що найближчим часом будуть проведені переговори між депутатськими фракціями та групами Львівської міської ради для того щоби наступного тижня зібрати сесію міськради, аби остаточно поставити крапку в питанні відбудови ландшафтно-архітектурного комплексу „Високий Замок” заборонивши міському голові Любомиру Буняку будувати будь-що на горі Високий Замок.


„Відбудова королівського замку це передвиборчий хіт Буняка, окрім того він є дуже впертим і дуже прагне увійти в історію. Він там побудує якусь кнайпу, бо на замок грошей не вистачить, їх просто не має і не буде і Буняк це добре розуміє” – розповів Юрій Кужелюк.


Стосовно гарантій не перетворення майбутньої сесії у попередню, котра відбулася 23 червня і на які протягом тривалого часу велися дискусії навколо відбудови ландшафтно-архітектурного комплексу „Високий Замок” що і призвело до її закриття, то Юрій Кужелюк зазначив, що цього разу ми завізували ухвалу і Буняк просто змушений буде поставити її на голосування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *