ОСТАННІ НОВИНИ

Оператори кабельного телебачення провели круглий стіл з приводу авторських прав

|

Круглий стіл з приводу дотримання операторами кабельного телебачення авторських та суміжних прав провела сьогодні Західноукраїнська гільдія операторів кабельного телебачення, до складу якої входять 9 із 12 компаній, що працюють у цій царині у Львові.

У роботі круглого столу взяли участь не лише кабельники, але й представники державних стурктур, правоохоронних органів, представники організацій, що займаються авторськими та суміжними правами.

Як зазначив президент гільдії Василь Волокітін, учасники столу дійшли до певної згоди з представниками контролюючих органів щодо перевірок і вимог до операторів КТБ щодо трансляції тих чи інших каналів.За його словами, законодавство про авторські та суміжні права доволі складне і часом може трапитися так, що оператори КТБ ненавмисне його порушують. Зараз представники українські оператори КТБ ініціюють ряд змін до українського законодавства. Які б дозволили спростити ситуацію і зробити певні регуляторні механізми прозорішими. Ці пропозиції будуть запропоновані українському парламенту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *