ОСТАННІ НОВИНИ

Російські розборки у Львові

|

Як повідомила голова Асоціації культури і освіти «Русский дом» Тетяна Шведова, у ніч з п’ятниці на суботу, 25 червня, було захоплене Російське товариство ім. О.Пушкіна у Львові.

Т.Шведова розповіла: «Асоціація культури і освіти «Руский дом» має юридичну адресу на вул. Короленка 1а, де розміщено і Російське товариство. Це приміщення захопила група Олександра Свістунова, він бізнесмен, багата людина. Колись він оплачував комунальні послуги товариства, допомагав йому. Згодом він організував партію «Русский блок» та громадсько-політичне об’єднання «Російський рух України». У лютому чи березні, не можу сказати точно, він перестав бути головою об’єднання і партії. Він повернувся до Львова і, на нашу думку, вирішив помститися товариству та, зокрема, голові нашого товариства Олегу Лютікову, оскільки він має певне відношення до цієї партії. Отже, в ніч з п’ятниці на суботу вони захопили приміщення на Короленка 1а, яке утримують до цих пір. Ми викликали міліцію і щодо цього факту відкрито кримінальну справу. Найгірше, що вони залучили до цієї «акції» представників Молодіжного російського братства. Ці молоді люди постійно перебувають в цьому приміщенні, замінили замки».

«До мене особисто Олександр Свістунов ставився гарно, багато допомагав товариству, але те, що діється зараз – поза законом Ми будемо відстоювати наші право перебувати в цьому приміщенні через суд», – акцентувала Тетяна Шведова.

Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *