ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу комунального „Львів-ТБ” обласна рада оцінить у вересні

|

Без оцінки ледь не залишили сьогодні депутати обласної ради роботу генерального директора „Львів-ТБ” Михайла Хвойницького. Для того, щоб отримати оцінку „задовільно”, Хвойницькому спочатку не вистачило одного депутатського голосу. Знадобилося повторне голосування, аби 42-ма голосами облрада таки підтримала задовільну у цінку керівника свого комунального телебачення.


До звіту про роботу „Львів-ТБ” депутати загалом поставилися спокійно, критикуючи його керівника в основному за інертність. Заступник голови облради Андрій Парубій наголосив на заслугах телебачення у „прориві інформаційної блокади в області” за минулої влади. „Свою політичну функцію „Львів-ТБ” виконало” – заявив Парубій. Натомість депутати критично оцінили творчий рівень студії.


Жваву дискусію викликало обговорення авторської програми Романа Гайдучка „Депутатський погляд”. У частини депутатів викликала неприйняття творча концепція передачі, у якій автор відповідає на свої ж запитання, цитуючи при цьому свої попередні вислови.


Прийнята сьогодні ухвала стосовно роботи „Львів-ТБ” передбачає створення до 1 вересня концепції діяльності комунального телебачення, отримання до цього часу ліцензії на телемовлення у кількох містах області, зокрема Бориславі, Стрию, Самборі, та забезпечення 50-ти відсотків фінансування телебачення за рахунок зароблених коштів. З огляду на виконання цих завдань і буде дана оцінка діяльності „Львів-ТБ” та її керівника на наступній сесії облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *