ОСТАННІ НОВИНИ

Всеукраїнська “Одісея” сьогодні у Львові

|

Всеукраїнський автопробіг “Схід – Захід: разом назавжди” сьогодні підкоряє дороги Львівщини. Його учасники, серед яких 45 провідних журналістів загальнонаціональних та регіональних ЗМІ, стартували 28 червня з площі Конституції і уже побували на Житомирщині, Рівненщині та Волині.

Сьогодні до екіпажу автопробігу приєднаються і львівські журналісти, зокрема представники Львівської обласної телерадіокомпанії.

Народний депутат України Ярослав Кендзьор, який також є співголовою оргкомітету, розповів, що мета автопробігу – швидше погасити штучне розмежування України. І на його переконання, найдієвішим рецептом є особисте спілкування. “Наше завдання – спровокувати людей до спілкування. Ось такі ми благородні провокатори,” – заявив він.

Наступними містами, які планують відвідати учасники автопробігу, будуть Тернопіль, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Вінниця, Кіровоград, Запоріжжя, Маріуполь, Донецьк, Луганськ, Харків та Полтава. Завершиться акція 9 липня опісля прибуття “мандрівників” до Києва.

За словами співголови оргкомітету Президента Всеукраїнського фонду “Журналістські ініціативи” Людмили Мех, автопробіг є соціальним проектом національного масштабу, який спрямований на консолідацію українського суспільства. Підтримуючи цю ідею журналісти, відомі політики та представники громадських організацій планують здолати три тисячі кілометрів із заходу на схід України.

Усі учасники та засоби всеукраїнської “Одісеї” застраховані від нещасних випадків. Генеральним страховиком акції виступила страхова компанія “Універсальна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *