ОСТАННІ НОВИНИ

Розгляд справи щодо скасування договорів оренди між Брюховицькою селищною радою та двома підприємствами відкладено

|

Розгляд справи щодо скасування договорів оренди між Брюховицькою селищною радою та підприємствами „Буддизайн” та „Новобуддизайн” за позовом міжрайонної природоохоронної прокуратури міста Львова до Львівського місцевого господарського суду був відкладений до 13 липня через відсутність на засіданні відповідача – представника Брюховицькї селищної ради.


Причини своєї відсутності представник Брюховицької селищної ради подав суду у письмовій формі, де зазначалось, що він не може бути присутній на судовому засіданні, оскільки, в цей самий час він перебуває на судовому засіданні в іншому суді.

Прокурор міжрайонної природоохоронної прокуратури міста Львова висловив усне клопотання до суду про вступлення у справу Львівської міської ради – як третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.


За протокольним дорученням Львівської міської ради, інтереси ради у суді будуть відстоювати 4 депутати: Віра Лясковська, Юрій Кужелюк, Тетяна Крушельницька та Данило Ярема.


Згідно ст. 77 Господарського процесуального кодексу України, однією з підстав відкладення судом розгляду справи є нез’явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу.


Як повідомлялося раніше, згідно з рішенням Брюховецької селищної ради від 1 квітня 2004 року, надано дозвіл на оренду терміном на 10 років (з правом викупу у власність) 8,86 га земельної ділянки ТзОВ „Новобуддизайн” для будівництва дошкільного спортивно-навчального центру в районі вул. Ряснянської смт. Брюховичі.


А згідно з рішенням від 25 березня 2004 року, надано дозвіл на оренду терміном на 10 років (з правом викупу у власність) 9,0 га земельної ділянки ПП „Буддизайн” для будівництва дошкільного спортивно-навчального центру в районі вул. Незалежності – Ряснянської смт. Брюховичі.
До цього вищеназвані території належали Львівському держлісгоспу, але рішеннями Брюховецької селищної ради від 18 березня 2004 року та 11 березня 2004 року землі вилучено з держлісфонду Брюховецького лісництва та віднесені до земель рекреаційного призначення.
14 лютого була прийнята ухвала суду про те, що рішення Брюховецької селищної ради по обидвох ділянках Брюховецького лісу є незаконним і було прийнято рішення скасувати це рішення. Повідомляє ПРЕС-ТАЙМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *