ОСТАННІ НОВИНИ

Арсенал у “Мерседесі”

|

Вельми “нафаршированого” розмаїтою зброєю громадянина затримали працівники ГУБОЗ та львівської шістки, передає ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

На одній із доріг під Львовом міліціонери затримали престижного “Мерседеса”, у якому 40-річний житель Чернігівської області перевозив стільки забороненого, що можна було без труднощів створити ціле банд-формування.

Вже під час зупинки міліціонерами автомобіля який рухався в сторону Львова поблизу одної із АЗС що на в’їзді до Сокільник, водій скоїв спробу втекти, проте вмілими діями „Сокола” автомобіль було блоковано у кюветі. Групі затримання довелося застосувати вогнепальну зброю. Пострілами було пробито колеса автомобіля. Самого ж спритника було затримано вже у лісосмузі.

У автомобілі правоохоронці знайшли: пістолет Макарова; 48 набоїв калібру 9 мм.; пістолет Марголiна калібру 5,6 мм з глушником; 25 набоїв калібру 5,6 мм; 4 набої калібру 8 мм; 2 пістолети Форт-12 р та 19 набоїв до них; пневматичний пістолет (газобалонний), калібр 4,5 мм; 2 фальшивих посвідчення працівника генеральної прокуратури на різні прізвища; підроблене посвідчення комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної дiяльностi; три підроблених посвідчення водія на різні прізвища; 2 підроблених паспорти громадянина України; свідоцтво про реєстрацію ТЗ; сканер для зняття автосигналізацій; дві радiостанцiї , пристрої для вилому автомобільних замків запалення та дверей різних типів; блоки живлення до автомобілів марки ” Тойота”; два газові балончики “Терен-4 М”; державні номерні знаки; мобiльнi телефони – 6 штук; чiп карти – 5 штук, гроші в сумі 21 тис. доларів США, проблисковий маячок.

Порушено кримінальну справу. Дослідження усіх фактів, що стосується особи затриманого та вилучених речей – завдання слідства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *