ОСТАННІ НОВИНИ

Федоришин звернувся до Олійника з листом

|

Генеральний директор ФК “Карпати” Богдан Федоришин звернувся з листом до голови ЛОДА Петра Олійника. Подаємо повний текст:

“На сесії Львівської обласної ради 23 червня 2005 року Ви подали ідею про виділення ділянки у 40 га землі під будівництво житла, де замовником буде футбольний клуб Карпати”, щоб заробити гроші і утримувати футбольний клуб “Карпати”.

Розглянувши цю ідею з керівником ФК, ми вирішили, що львівський футбол з вдячністю прийме таку ділянку. На сьогодні до 20 наших футболістів та їх сімей мешкають у знятих квартирах, які оплачуються з бюджету ФК. Тому будівництво житла зможе значно оптимізувати наші витрати і дозволить спрямувати кошти на нагальні потреби клубу. Тим більше, що прибутки від використання цієї забудови дійсно допоможуть одному з найвідоміших футбольних клубів України, який сьогодні самотужки підтримують бізнесмени-ентузіасти

Ми впевнені, що зініційована Вами “Програма розвитку футболу”, над якою будуть працювати фахівці обласної ради та депутати, буде передбачати й інші реальні та ефективні кроки, які так само сприятимуть зростанню ФК “Карпати”, розширенню дитячо-юнацької та молодіжної програм, які на сьогодні ведуться клубом, популяризації здорового способу життя, та буде збудована на принципах відкритості, прозорості, фахового підходу до розвитку цього виду спорту в регіоні та в Україні.

Зі свого боку, ми зобов`язуємось забезпечити якнайширший громадський розголос Вашої особистої участі у відродженні давньої слави львівського футбольного клубу “Карпати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *