ОСТАННІ НОВИНИ

ФК “Карпати” “трусила” податкова інспекція

|

За два дні після останньої сесії Львівської обласної ради під час якої розглядали питання про входження облради до статутного фонду товариства “Клуб професійного футболу “Карпати” у ФК прийшла податкова інспекція – повідомив генеральний директор клубу Богдан Федоришин.

Федоришин зазначив, що він не стверджує, але, якщо це методи нової влади і вона надалі так діятиме, він обіцяє відповідну реакцію. “Ми зробимо таку революцію, яка і уві сні не присниться, і в нас вистачить на це сили і грошей” – наголосив Федоришин.

Нагадаємо, сьогодні Богдан Федоришин сказав, що тему об’єднання ФК“Карпат” з владою вони більше не підніматимуть – таке рішення керівництво клубу прийняло після виступів на минулій сесії обласної ради. Головне, за його словами, прийнято рішення про те, аби відмовитися від комунальних об’єктів, які, за попередніми домовленостями, мали перейти у статутний фонд футбольного клубу. Найбільше Б. Федоришин має зауважень до позиції голови ЛОДА Петра Олійника, який, на його думку “успішно завалив питання “Карпат”.

“Питання допомоги ФК “Карпати” було зірване на сесії суто з політичних міркувань” – зазначив Федоришин. Так, на його думку, після того, як наразі не було прийнято рішення про передачу у статутний фонд чотирьох об’єктів та після виступів окремих депутатів і голови ЛОДА “зреалізувати цей проект буде неможливо”.

23 червня Львівська обласна рада дала згоду на входження до ВАТ „Клуб професійного футболу „Карпати”. Після чотиригодинних дискусій депутати облради таки дійшли згоди щодо входження до ВАТ „Клуб професійного футболу „Карпати”. Щоправда, наразі лише доручили КП облради „Нерухомість та майно” виступити співзасновником ВАТ з передачею у статутний фонд товариства майна спільної власності територіальних громад області. Щодо об’єктів, які передадуть у статутний фонд, то депутати наразі згоди не дійшли. Відповідно до рішення обласної ради, на наступній черговій сесії, яку проводитимуть уже восени, депутати ради затверджуватимуть статут та установчу угоду ВАТ „Клуб професійного футболу „Карпати”. До цього часу КП „Нерухомість та майно” має провести експертну оцінку чотирьох об’єктів, які планують передати у статутний фонд „Карпат”. Зокрема, мають дати оцінку базі відпочинку „Янів”, що в смт. Івано-Франково; будівлі у Львові за адресами Глінки 7, 9; нежитловому приміщенні будинку №14 по вулиці Винниченка та будівлі комплексу учбово-спортивної бази „Спартак”, що у Львові по вулиці Інструментральній, 49.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *