ОСТАННІ НОВИНИ

"Реставраційні" кошти до 750-річчя Львова надійдуть не раніше серпня - Володимир Тринька

|

Субвенція із державного бюджету на підготовку до святкування 750-річчя Львова реально надійде у серпні або вересні цього року. Про це „Гал-info” повідомив голова депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Володимир Тринька.


За його словами, зараз потрібно розробити кошторисну документацію. Крім того, на думку Володимира Триньки, постачання коштів на підготовку до святкувань залежатиме від наповнення державного бюджету. „Із вересня знову підвищуються мінімальні зарплати, тому навантаження на бюджет зберігається. Зараз 80 % видатків з бюджету йдуть на соціальні виплати”, — зазначив Володимир Тринька.


Разом з тим голова комісії висловив упевненість в тому, що субвенція із держаного бюджету надійде у повному обсязі. „Мова може йти лише про збільшення цих коштів, адже ми ще далеко від того, що профінансувати всі проблеми, які є у центрі міста”, — сказав Володимир Тринька.


28 квітня Львівська міська рада прийняла список об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету України у розмірі 50 млн. гривень у рамках підготовки до відзначення 750-річчя м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *