ОСТАННІ НОВИНИ

Замість "Рави" з Рави-Руської у першій лізі може грати львівський "Сокіл"

|

У Львові буде створена нова футбольна команда „Сокіл”. Про це „Гал-info” повідомив президент спортивного клубу „Сокіл” Богдан Кобрин. За його словами ФК „Сокіл” буде створено на базі ФК „Рава”, з наступного сезону він виступатиме у першій лізі.


„Ми створюємо команду, яка буде грати одразу у першій лізі. Це на даний момент буде на базі Рава-Руської ФК „Рава”, яка вже отримала місце у вищий лізі. Потім ми створимо команду з новим складом, в яку увійдуть гравці львівських команд та інші талановиті гравці України. Це буде патріотична команда, у якій не буде іноземних гравців. ФК „Сокіл” гратиме на стадіоні „Україна” – повідомив Богдан Кобрин.


Заступник голови Федерації футболу Львівщини Богдан Карп’як повідомив “Гал-info”, що „будь-яка новостворювана команда має дотримуватися порядок входження у першу лігу. Спочатку це мають бути ігри в області, потім аматорські ігри, а вже потім вона претендує на включення, згідно з клопотанням, до міжобласних ігор”. Він також зазначив, що команда, що створюється на базі іншої команди, має узгодити і отримати відповідний дозвіл від Федерації футболу. „Будь-яка команда не може постати з нічого” – сказав Богдан Карп’як


Як повідомив „Гал-info” директор ЛКП „Спорт-ресурс” Віталій Загайний, ФК „Сокіл” вже звертався з проханням проводити ігри на стадіоні „Україна”: „Поки, що не було жодних письмових домовленостей, але проти цього ми нічого не маємо. Це дуже великий позитив, що мешканці Львова зможуть переглядати ігри двох домашніх футбольних команд на одному полі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *