ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати чотирьох фракцій заблокували сесію міськради

|

Пленарне засідання сесії Львівської міської ради не відновило своєї роботи після обідньої перерви. Перед продовженням засідання сесії депутат Богдан Бедрило від імені фракцій НС”НУ”, НРУ, УНП та ХДС повідомив, що депутати цих фракцій відмовляються продовжувати роботу через маніпулювання міським головою Львова роботи сесії.

Депутати звинувачують мера в тому, що він так і не поставив на голосування пропоновану ухвалу про відміну рішення міськвиконкому про відбудову Високого Замку. Вони наголошують на тому, що це вже не перший випадок, коли міський голова вперто не прислухається до їх думки.

Стосовно рішення про відбудову Високого Замку, то як повідомила депутат міськради Віра Лясковська, депутати міської ради планують подати заяви до прокуратури з опротестуванням рішення виконкому про відбудову Високого Замку.

Внаслідок припинення роботи сесії без розгляду залишилося актуальне обговорення проблем, що виникли навколо завтрашнього відкриття польських військових поховань на Личаківському кладовищі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *